Vernieuwde website

Beste mensen,

 

Deze mail ontvang je omdat je bijgedragen hebt aan het ruim vijfjarige bestaan van MOR fotografie. Voor mij maakt het geen verschil of dat gebeurde vanuit een rol als opdrachtgever, model, adviseur, tekst-corrector, websitebezoeker, bloglezer, stimulator, feedbackgever of geduldig luisteraar. Voor deze bijdrage wil ik je hartelijk bedanken. Daarnaast vind ik het leuk om mijn vernieuwde website te laten zien. Ik neem je even mee terug in de tijd.

 

Terugblik
Op 29 december 2015 heb ik mijn eerste website via een mailtje “wereldkundig” gemaakt. Wat was ik trots en wat vond ik het spannend! Opeens kon de hele wereld mijn foto’s bekijken en waar zou dat toe gaan leiden? Ik had geen flauw idee.

 

Covid-19
Tijdens de coronacrisis lag mijn fotografie vrijwel stil. Om mijn vaardigheden toch te blijven ontwikkelen, heb ik veel gelezen, talloze online workshops gevolgd en alle ongebruikte mogelijkheden van mijn camera rustig uitgeprobeerd. Naast alle beperkingen bood het coronavirus ook nuttige ruimte tot bezinning: waarom fotografeer ik eigenlijk? Wat vind ik er zo leuk aan? Wat fotografeer ik het liefst? Waar zit mijn kracht? Wat kost mij moeite? Maar ook: hoe wil ik verder en wat is een logische eerste stap? Waarna ik alle uitkomsten heb gekneed tot een actuele website.

Veranderingen en meerwaarde voor de websitebezoeker

Ø  Ik profileer me nog nadrukkelijker als portretfotograaf en heb mijn totale aanbod gesplitst in vijf deskundigheidsgebieden, elk met een korte uitleg en bijbehorende foto’s. Dit om te laten zien wat voor soort foto’s je van mij kunt verwachten.

Ø  De praktische informatie over mijn werkwijze heb ik enigszins aangescherpt, zodat iedereen voor zichzelf kan bepalen of mijn manier van werken bij hem of haar past.

Ø  Op de pagina “Wie is Mor Grefhorst?” beschrijf ik mijn persoonlijke drijfveren en ambities ten aanzien van fotografie. Ook geef ik mijn visie op het samenwerken met mensen die zich laten fotograferen. Ik vind dat een fotograaf daar duidelijk en transparant over dient te zijn.

Ø  Nieuw is een tekst over mijn plannen om samen met gemotiveerde/geschikte modellen “kunstzinnige” foto’s te maken op TFP basis (gesloten beurzen). Iets voor jou?

 

Uitnodiging
Bij deze wil ik je uitnodigen om kennis te nemen van mijn vernieuwde website. Heb je na afloop nog vragen, wensen of andere bevindingen? Laat maar horen en graag tot ziens!

 

Mor Grefhorst

Reactie schrijven

Commentaren: 0