Modellen bedankt!!!

Eind vorig jaar deed ik een oproep voor oefenmodellen en dat initiatief bleek een schot in de roos. Ik kreeg heel veel positieve reacties en deze week ga ik de laatste foto’s maken.

 

De aanmeldingen waren heel divers: oud, jong, man, vrouw, zwanger, soms eerder geposeerd, soms totaal onervaren, een beetje zelfverzekerd, stijf van de zenuwen etc. Ik heb dus heel veel kunnen oefenen en leren en dat was natuurlijk ook de bedoeling.

 

Maar het mooiste vond ik om te zien dat sommige modellen met een heel lage dunk over hun fotogenieke kwaliteiten binnenkwamen en na afloop blij en trots met hun foto’s het pand verlieten. Ik heb eerlijk gezegd nooit beseft dat je als fotograaf zoveel kunt bijdragen aan iemands zelfbeeld en zelfvertrouwen. Geweldig toch?

 

Vanaf hier wil ik alle modellen bedanken voor jullie medewerking, inzet en vertrouwen. En natuurlijk Gertrude en DIO Waterink bedankt voor jullie uiterst professionele en klantvriendelijke visagie!

 

En……omdat ik nu de smaak van het werken met oefenmodellen goed te pakken heb, kom ik binnenkort met een NIEUWE, IETS ANDERE OPROEP. Blijf mijn Facebookpagina en website dus volgen!

 

Met vriendelijke groet,

Mor Grefhorst,

Reactie schrijven

Commentaren: 0