Modellen gezocht

Lijkt het je leuk om een keer FOTOMODEL te zijn in een echte fotostudio? Om van tevoren prachtig opgemaakt te worden door een professionele visagiste? En na afloop GRATIS een aantal foto’s te ontvangen, zonder verdere verplichtingen? 

Als je drie keer ja hebt geantwoord, is nu het moment aangebroken om contact met me op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

 

Vanwaar dit genereuze aanbod? Sinds drie jaar houd ik me bezig met het fotograferen van mensen. Mijn specialisaties zijn portret- en modelfotografie. Tijdens het fotograferen streef ik altijd naar professinaliteit en perfectie. Ik doe zowel betaalde opdrachten, als opdrachten die bedoeld zijn om mezelf uit te dagen en als fotograaf verder te ontwikkelen. Mijn doel is niet primair om geld te verdienen, maar om foto’s te maken die de “klant” mooi vindt en waar ik ook gelukkig van word.

 

Om die reden ben ik regelmatig op zoek naar (oefen)modellen, die het leuk vinden om samen met mij goede foto’s te maken. Daarbij stel ik geen bijzondere eisen aan leeftijd, uiterlijk of ervaring. We werken tijdens fotosessies samen op basis van “Time For Portfolio”

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een afspraak maken, bel me dan of mail naar het onderstaande mailadres.

 

Oh ja, ken je mensen, die dit bericht leuk zouden kunnen vinden, schroom niet om het te DELEN!

 

Met vriendelijke groet,

Mor Grefhorst

Reactie schrijven

Commentaren: 0