Nieuwe projecten

Om mijn vaardigheden als fotograaf verder te ontwikkelen, creëer ik voor mezelf graag nieuwe uitdagingen in de vorm van kleine of grote projecten. Dit naast de opdrachten die spontaan binnenkomen.

Zo ben ik dit jaar begonnen met het fotograferen van muzikanten en concerten. Daarnaast tref ik voorbereidingen voor een “staatsieportret” en heb ik me laten overhalen om toch maar eens te gaan exposeren!

 

Genoeg over mezelf, nu is de beurt aan jullie! Mijn plan is namelijk om binnenkort een  soort sociaal project te gaan starten. D.w.z. het fotograferen van mensen, die om verschillende redenen niet zelf een fotograaf kunnen/durven/willen benaderen. Daarbij zou je kunnen denken aan mensen, die vanwege leeftijd, ziekte of financiën beperkt zijn, terwijl ze eigenlijk toch graag een mooi portret van zichzelf/met partner of kind zouden willen hebben.

 

Ken jij zo iemand? Dan mag je die persoon AANMELDEN via onderstaand mailadres. Uit de binnengekomen reacties kies ik drie personen. Elke gekozene krijgt een GRATIS FOTOSHOOT en ontvangt na de sessie DRIE GRATIS FOTOBESTANDEN + ÉÉN GRATIS AFDRUK. Het zou fijn zijn als ik de foto’s zou mogen gebruiken voor mijn website, maar ik stel dat uitdrukkelijk NIET als voorwaarde. De locatie wordt in overleg met de betrokkene vastgesteld.

 

Willen jullie zo vriendelijk zijn om dit bericht te DELEN. Alvast bedankt!

 

 

Met vriendelijke groet,
Mor Grefhorst

www.facebook.com/Mor-fotografie-449871038705183

Reactie schrijven

Commentaren: 0